Over ons

Welkom op de site van Elektrosies!

Wie zijn wij?

Wij zijn met onze winkel aangesloten bij een grote inkooporganisatie in wit- en bruingoed artikelen. Door de hechte samenwerking  kunnen wij u de prijzen bieden die u kent van ‘grote’ organisaties, maar de service bieden die u van de lokale vakman gewend bent.  Persoonlijk contact is voor ons dan ook erg belangrijk!


Waar staan wij voor?
Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij Elektrosies garanderen wij dat u altijd de juiste keuze maakt. Door kwaliteitsproducten en gedegen advies, bent u altijd verzekerd van een  toekomstzekere oplossing. Zo bieden wij u zekerheid en vertrouwen. Voor, tijdens en na uw aankoop!

Natuurlijk zien wij u graag in onze winkel, om zo persoonlijk uw wensen te bespreken en een op-maat-oplossing te bieden. Maar niet iedereen heeft hiervoor de tijd of de mogelijkheden. Op onze webshop op deze site kunt u alvast ons uitgebreide assortiment en acties bekijken. Weet u precies waarnaar u op zoek bent? Dan kunt u binnen een paar klikken bij onze winkel bestellen. Heeft u advies nodig of wilt u het product liever eerst zien, komt u dan langs in onze winkel! Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.